Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

"Beat the bitch"!


Νίκησε την ερωμένη του άντρα σου και πάρε τον πίσω σύμφωνα με τις οδηγίες του best seller‘‘Beat the bitch”



από την Ειρήνη Χειρδάρη


-Tρεις στους τέσσερις άντρες θα απατήσουν τις συζύγους τους και τις φίλες τους.
- Σχεδόν το 60% των αντρών που έχουν σχέση είναι ευτυχισμένοι στον γάμο τους.
-Σχεδόν τα δύο τρίτα των γυναικών κατασκοπεύουν συστηματικά τα sms και τα e-mail του συντρόφου τους, ειδικά όταν τους υποπτεύονται ότι είναι άπιστοι.
-Όταν ψάχνουν, περισσότερες από μία στις πέντε γυναίκες βρίσκουν πράγματι απόδειξη απιστίας.
-Το 68% των γυναικών ανακαλύπτουν την σχέση του άντρα τους όταν εκείνος την ομολογεί.
-Στο 7% των περιπτώσεων τους το λέει κάποιος άλλος (όπως η ερωμένη).
-Λιγότεροι από ένας στους δέκα άντρες που έχουν σχέση θα αφήσουν τη σύζυγό τους για την ερωμένη τους.
-Τα τρία τέταρτα των αντρών που παντρεύονται τις ερωμένες τους θα τις χωρίσουν αργότερα.
-Το 80% των αντρών και των γυναικών που παίρνουν διαζύγιο εξαιτίας της ερωμένης τους, τελικά θα μετανιώσουν για την απόφασή τους.
-Δέκα χρόνια μετά το διαζύγιο, μόνο το 10% των δυο μελών των ζευγαριών έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής.
-Μετά το διαζύγιο, οι άντρες είναι καλύτερα οικονομικά κατά 25% ενώ οι γυναίκες χειρότερα κατά 20%.
-Αν είχαν την ευκαιρία, σχεδόν το 80% των αντρών δηλώνουν ότι θα ξαναπαντρεύονταν την πρώην γυναίκα τους.

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία έκαναν την Tess Stimson, την αμερικανίδα συγγραφέα που έγραψε το best seller “The Adultery Club” όταν χώριζε τον άντρα της επειδή εκείνος είχε ερωμένη, να επιστρέψει μετά από χρόνια ώριμης σκέψης με το “Beat the Bitch”. Νίκησε την σκύλα που θέλει να σου κλέψει τον άντρα σου δηλαδή. Για το καλό το δικό σου αλλά και το δικό του.

Η Tess Stimson προτείνει στην απατημένη να γίνει δημιουργική, αντί να είναι θύμα. Είχε βρεθεί και η συγγραφέας, σε διαφορετικές περιόδους της ζωής της και στις δυο πλευρές, και της απατημένης και της Σκύλας, oπότε ξέρει πολύ καλά την ψυχολογία και των δύο. Και ακριβώς τι πρέπει να κάνει η απατημένη σύζυγος για να έχει τον άντρα της πίσω. Το θέμα είναι να αποφασίσει η σύζυγος αν θα συνεχιστεί ο γάμος της και όχι η Σκύλα. Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για το πιο προσγειωμένο βιβλίο για την απιστία που έχει γραφτεί. Για την ακρίβεια, είναι ένα δαιμόνιο πλάνο…

Βήμα πρώτο: μάθε την αλήθεια

Όλα ξεκινούν από την στιγμή που υποπτεύεσαι ότι εκείνος σε απατά. Προς Θεού μην τον ρωτήσεις. Πάρε τον χρόνο σου, συμβουλεύει η Tess. Για να προετοιμαστείς. Ακόμη κι αν το επίπεδό σου δε σου επιτρέπει να κατασκοπεύσεις (κινητά για παράδειγμα) οφείλεις να γίνεις πιο παρατηρητική. Αν ο καλός σου που μέχρι πρόσφατα το μόνο σημείο του σώματός του που γύμναζε ήταν τον αντίχειρά του καθώς άλλαζε τηλεκοντρόλ, ξαφνικά ξημεροβραδιάζετε στο γυμναστήριο, είναι σημάδι. Αν βαριόταν όσο τίποτα τα ψώνια και τώρα αγοράζει διαρκώς καινούρια ρούχα, είναι σημάδι. Ειδικά αν δεν θέλει να του αγοράζεις πια εσύ ρούχα- οι άντρες ντύνονται σύμφωνα με το πώς τους θέλει να ντύνονται οι γυναίκα που είναι δίπλα τους και η Bitch έχει άλλο γούστο από σένα. Αν προσέχει πολύ τι θα φορέσει για να πάει στην δουλειά, ή είναι κάποια συνάδελφός του, ή την συναντά μετά το γραφείο. Αν αλλάζει δυο φορές τη μέρα μεταξωτά μπόξερ, σίγουρα δεν ψάχνει την σωστή θερμοκρασία για τους όρχεις του. Αν βάζει κι αυτός πλυντήριο ξαφνικά για να σε βοηθήσει, μάλλον προσπαθεί να ξεφορτωθεί τους λεκέδες από κραγιόν στα ρούχα του. Κι αν συμμαζεύει εκείνος τα ρούχα του, είναι γιατί δεν θέλει να ψάξεις τις τσέπες. Κάθε φορά που πια φεύγει για επαγγελματικό ταξίδι και δεν θέλει να τον πας εσύ στο αεροδρόμιο είναι μάλλον γιατί δεν θα μπει καθόλου στο αεροπλάνο. Να ελέγχεις επίσης λογαριασμούς από πιστωτικές για δώρα που πιθανόν να πήρε. Και πρόσεξε ιδιαίτερα αν άλλαξε κάτι στον τρόπο που κάνει σεξ. ‘‘Νέες στάσεις και νέα κόλπα σημαίνουν ή ότι τα μαθαίνει από την Bitch ή ότι κάνει πρακτική πάνω σου για να τα κάνει σε εκείνη‘‘ λέει η Tess. Δώσε προσοχή και για σημάδια που αφήνει η Bitch για να την βρεις, για να σου πει ότι κοιμάται με τον άντρα σου. Όπως το σουτιέν της σφινωμένο ανάμεσα στην πλάτη του καναπέ και τα μαξιλάρια. Όπως τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στο σπίτι σου.

Βήμα δεύτερο: Τι να μην κάνεις

Φυσικά μια γυναίκα που μαθαίνει ότι ο άντρας της την απατά, είναι heartbroken. Κυλιέται στα πατώματα, πίνει και καπνίζει. Δεν τρώει τίποτα ή τρώει εικοσιπέντε Mars μαζί. ‘‘Μην ταλαιπωρείς το σώμα σου επειδή ο άντρας σου δε μπορούσε να κρατήσει το φερμουάρ του κλειστό‘‘ λέει η Tess. ‘‘Σκέψου τον εαυτό σου σαν αθλητή. Χρειάζεσαι όλες τις δυνάμεις σου για να πολεμήσεις τη Bitch. Η γυμναστική είναι μάλλον το τελευταίο που θέλεις να κάνεις αυτή τη στιγμή, αλλά προέχει και να γεμίσεις το σώμα σου ενδορφίνες για να καταπολεμήσεις την κατάθλιψη, και να ομορφύνεις‘‘. Εν ανάγκη, αρχίζεις το kick boxing και σκέφτεσαι ότι κλωτσάς τη Βitch. Ότι κι αν σου λένε οι φίλες σου, υπάρχει το κατάλληλο timing που η απατημένη θα μιλήσει στον άντρα της. Κι αυτό είναι όταν έχει μαζέψει πραγματικά όλες τις αποδείξεις που χρειάζεται κι έχει ήδη συμβουλευτεί έναν καλό δικηγόρο. Τι θα γίνει σε περίπτωση διαζυγίου, ποια είναι η διατροφή που δικαιούται και πώς θα ζήσει. Οι περισσότερες απατημένες απλά heartbroken ανακοινώνουν στον άντρα τους ότι τον χωρίζουν, αφήνουν μάλιστα τον δικό του δικηγόρο να τα αναλάβει όλα για να μην μπλέκουν σε περιττά έξοδα, και μετά δεν ξέρουν πώς στο καλό εκείνες κατέληξαν σε ένα δυαράκι στο Παγκράτι με τα παιδιά κι εκείνος σε μια διπλοκατοικία στην Γλυφάδα, με μια παρκαρισμένη Mercedes απ΄ έξω και με τη Bitch παρκαρισμένη μέσα.

Βήμα τρίτο: Κnow the enemy

Εκτός απ΄ το ότι η Bitch είναι επαγγελματίας ερωμένη παντρεμένων- δυστυχώς για τον άντρα σου αν δεν είναι πλούσιος- δεν έχει μπει σε ιστορία παράλληλων σχέσεων για πλάκα. Πιστεύει ότι εκείνος την αγαπά. Και ο σκοπός της είναι να τον αναγκάσει να σε αφήσει για χάρη της. Ένας άντρας που έχει σχέση δε λέει ψέματα μόνο στη γυναίκα του, λέει και στη Bitch. Ότι ζείτε ξεχωριστές ζωές, ότι κοιμάστε σε διαφορετικά υπνοδωμάτια, ότι έχετε σταματήσει εδώ και χρόνια να κάνετε σεξ. Μπορεί εκείνη να είναι το καινούριο, αλλά εσύ έχεις το πλεονέκτημα ότι ζεις μαζί του. Κι αυτό κάνει τη Bitch τρομερά ανασφαλή. Όση ένταση και να έχετε μεταξύ σας, εκείνη δεν πρέπει να το ξέρει. Τα sms σου προς εκείνον να είναι πάντα σέξι και γλυκά. Γιατί ναι, ψάχνει κι εκείνη το κινητό του, όπως κι εσύ…

Και τώρα ερχόμαστε στο πιο κρίσιμο σημείο. Πώς γίνεσαι εσύ τώρα η ‘‘άλλη‘‘, η ερωμένη του άντρα σου, εκείνη που είναι πάντα σέξι και γλυκιά και η Bitch γίνεται η γκρινιάρα σύζυγος που τον πιέζει; Το θέμα είναι να καταλάβεις τι είναι αυτό που του δίνει εκείνη, και να το κάνεις καλύτερα (Εδώ παρεμβάλλονται κάτι κεφαλαιάκια με κλιπς για ρόγες και χάντρες για τον πρωκτό στα οποία δεν θα επεκταθούμε, αλλά επιμένουμε στο κεφάλαιο ‘‘ρομαντισμός‘‘. Γιατί οι άντρες είναι το ρομαντικό φύλο). Βγάλτον έξω, σε ρομαντικό date για δύο. Απέφυγε να μιλάς για τα παιδιά, τους λογαριασμούς, και πότε θα φτιαχτεί ο θερμοσίφωνας. Αποπλάνησέ τον και στο τέλος της νύχτας, ξετινάξέ τον στο σεξ. Πρέπει να τον δεις με άλλα μάτια. Τα δικά της μάτια. Με το να στέλνεις λουλούδια στο γραφείο του (σε περίπτωση που σε απατά με συνάδελφό του) και ρομαντικές κάρτες στο ξενοδοχείο όπου μένει όταν ταξιδεύει για δουλειές, πετυχαίνεις με ένα σμπάρο δυο τριγόνια, υποστηρίζει ουσιαστικά η Tess. Από τη μια του δημιουργείς ενοχές που απατά ενώ είσαι πια η τέλεια γυναίκα- μην υποτιμάς τις ενοχές-κι από την άλλη κάνεις έξαλλη τη Bitch γιατί καταλαβαίνει ότι εσείς οι δυο κοιμάστε ακόμη μαζί, ότι κι αν της λέει εκείνος.

Bήμα τέταρτο: fight the enemy

Κατά την ίδια τακτική των λουλουδιών, βάλε τους φίλους σας να φυλάνε τα παιδιά και προγραμμάτισε ένα ρομαντικό γουικέντ κάπου μαζί του. Κλισέ, αλλά θα κάνει τη Bitch έξαλλη. Προγραμμάτισε οικογενειακές διακοπές στην Ισπανία, τηλεφώνησέ του όταν ξέρεις ότι είναι μαζί της και μίλα του γλυκά, χάρισέ του καινούριες μπλούζες, τα βλέπει όλα. Ξέρει πια ότι κοιμάστε ακόμη μαζί. Και Θα γίνεται όλο πιο πιεστική. Θα τον πιέζει να σε αφήσει. Στο τέλος, θα περνούν περισσότερο χρόνο με το να μαλώνουν για σένα, παρά να κάνουν σεξ.

Κατέστρεψε τα ραντεβού τους με το να αλλάζεις σχέδια το τελευταίο λεπτό. Τίποτα δε σκοτώνει περισσότερο τη στιγμή από την απογοήτευση. Είναι τσαντισμένη που εκείνος έπρεπε να ακυρώσει ξανά και σύντομα θα του πει κάτι που θα μετανιώσει αργότερα. Οπότε, μείνε σπίτι όταν εκείνος νόμιζε ότι θα βγείς έξω. Μην πας τελικά ταξίδι το σαββατοκύριακο με τις κολλητές όπως είχατε κανονίσει πριν από μήνες. Ξαφνικά πηγαίνεις μαζί του σε όλα τα θελήματα που έχει αναλάβει εκείνος και δεν εκλαμβάνεις το ‘‘όχι‘‘ για απάντηση. Καλείς τους φίλους σας για φαγητό την Κυριακή, σαμποτάροντας τα σχέδιά τους να παίξει μπάσκετ. Άφησε να εννοηθεί ότι μέσα στην εβδομάδα ίσως επιστρέψεις απ΄ την δουλειά για λίγο σπίτι, για να φροντίσεις κάποιες εκκρεμότητες, ώστε να του διαλύσεις κάθε ιδέα που μπορεί να είχε να φέρει τη Bitch για ένα γρήγορο.

Χωρίς να τον προειδοποιήσεις ότι κάτι υποπτεύεσαι, να αναφέρεις κάποια στιγμή ότι τσεκάρεις τον λογαριασμό του τηλεφώνου γιατί είναι φουσκωμένος τελευταία. Ή ότι τσεκάρεις τον λογαριασμό της πιστωτικής γιατί άκουσες από φίλους ότι είχε κάνει λάθος η τράπεζα στον λογαριασμό τους. Αυτό θα τον αγχώσει ότι ίσως σκεφτεί ότι δεν αξίζει το στρες. Οι άντρες είναι τεμπέληδες. Θέλουν να έχουν την περιπέτεια, αλλά όχι αν πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να την έχουν.

Βήμα πέμπτο: Η στιγμή της αλήθειας

Και τώρα έχεις τον έλεγχο της κατάστασης. Θα του πεις ότι ‘‘πρέπει να μιλήσετε‘‘ όταν είσαι έτοιμη, οικονομικά και συναισθηματικά. Όταν είσαι έτοιμη για να τον διώξεις ή να τον κρατήσεις. Είναι η δική σου ριξιά τώρα. Τώρα που ουσιαστικά τον έχεις πίσω. (“Mην επιτρέψεις ποτέ να γίνεις η γυναίκα που την εγκαταλείπουν για άλλη και μάλιστα άφραγκη‘‘ λέει η Tess). Βεβαιώσου ότι δεν ακούν τα παιδιά, ότι δεν είστε κουρασμένοι ή θυμωμένοι, και ότι έχεις βγάλει το τηλέφωνο απ΄ τη πρίζα. ‘‘Να ξέρεις το να το ακούς από τα ίδια του τα χείλη είναι πολύ χειρότερο από έναν αριθμό τηλεφώνου σε έναν λογαριαμό‘‘. Όταν κάνεις ερωτήσεις, μην έχεις ένταση στη φωνή, αλλά σταθερότητα. Μην τον κάνεις να πάρει λάθος μήνυμα ότι δεν θέλεις να ξέρεις. Να επιμένεις όπου χρειάζεται, άλλο ‘‘ήταν μόνο μια φορά‘‘ και άλλο ‘‘ήταν μόνο μία φορά την εβδομάδα‘‘. Μην απειλήσεις να φύγεις ή να τον διώξεις. Μην του επιτίθεσαι, θα τον βάλει σε άμυνα και ίσως να πει πράγματα για τα οποία θα μετανιώσει. Μην τον κατηγορείς, αλλά μην τον αφήσεις και να γυρίσει την επίθεση σε σένα, φτιάχνοντας μια λίστα από δικαιολογίες γιατί το έκανε. Να κρατήσεις τη συζήτηση γύρω από εσάς τους δυο και όχι τη Bitch. Ελαχιστοποίησε τη σημασία της. Μπορείς να ανακαλύψεις μετά, αν πραγματικά θέλεις, το με ποια και πότε. Το πιο σημαντικό είναι να τον ακούσεις. Δεν θα βρισκόσασταν σε αυτήν την κατάσταση αν επικοινωνούσατε σωστά. Αν σου πει ότι θέλει να παραμείνει στον γάμο, πιστέψέ τον. Μην περιμένεις βέβαια ότι μια συζήτηση θα λύσει τα πάντα, είναι μόνο η αρχή. Θα πάρει χρόνο για να ανακτηθεί η εμπιστοσύνη, αλλά αξίζει τον κόπο αν σου δίνει έναν καλύτερο γάμο. Ή ένα καλύτερο διαζύγιο. Γιατί ‘‘ίσως να αποφασίσεις να μην το πας πιο πέρα. Ίσως να πεις μέχρι εδώ ήταν, ότι δεν τον θέλεις πια τόσο πολύ για να προσπαθήσεις. Και να ζητήσεις διαζύγιο. Μερικές φορές νικάς τη bitch με το να την αφήσεις να τον έχει. Σε καταλαβαίνω. Απλά κάντο σωστά‘‘ λέει η Tess. H oποία, ας σημειωθεί ότι όταν έμαθε συντετρημμένη την σχέση του πρώτου άντρα της κι ότι εκείνος ήταν ταξιδάκι με την ερωμένη του, ήρθε η κολλητή της και την πήγε με το ζόρι σε spa. Αφότου ένιωσε καλύτερα, σήκωσε τις καταθέσεις τους, αγόρασε διαμάντια, και τον άφησε άφραγκο στη Bitch.

Καλή τύχη.

3 σχόλια:

  1. ωχ...

    ξαναχρησιμοποιημένο Φιλί?...
    ξαναχρησιμοποιημένη καρδιά?...
    Βεβηλωμένο Σώμα?...


    και ποιος εγγυάται πως.... Δε θα ξανασυμβει?...

    Προτιμώ ΝΕΑ εκκίνηση με επένδυση Σχέσης στο θησαυροφυλάκειο του Εαυτού μου, που εξαρχής κι απλόχερα μπορεί να Χαριστεί με Αφιέρωση Καρδιάς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μερικές φορές όλοι κάνουμε λάθη.
      Μια παρασπονδία ή ακόμα και μια παράλληλη σχέση μπορεί να είναι ένα λάθος. Οι λογοι;
      πολλοι πάντα και περίπλοκοι συνήθως...

      Διαγραφή
  2. Αυτά ισχύουν και για την bitch ή εκεί έχει άλλες οδηγίες; Αντε ρε που όλα τα βλέπετε σαν αριθμούς και στατιστικές μελέτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή