Κυριακή, 11 Ιουλίου 2010

Αν η Ολλανδία κερδίσει εκείνη θα κάνει στοματικό sex σε όλους τους φίλους της

Τί άλλο θα ακούσουνε τα αυτάκια μας;;;;;;

Αν η Ολλανδία κερδίσει εκείνη θα κάνει στοματικό sex σε όλους τους φίλους της στο Twitter!


Χαμός γίνεται τις τελευταίες μέρες στην σελίδα που διατηρεί στο Twitter η 30χρονη πορνοστάρ, Bobbi Eden. Οι φίλοι της αυξάνονται και πληθύνονται με γεωμετρικό τρόπο για ένα και μοναδικό λόγο: η Bobbi υποσχέθηκε στοματικό sex σε όλους τους φίλους της στο Twitter σε περίπτωση που η Ολλανδία κερδίσει το Μουντιάλ... Εάν ως τώρα δεν ξέρατε ποιον να υποστηρίξετε στον τελικό… μάλλον σας βοηθήσαμε να αποφασίσετε. Η Bobbi έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα της..."Εάν η Ολλανδία πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πάρω μία π*π* σε όλους όσους με ακολουθούν στη σελίδα μου, μαζί με τις @vickyvette @misshybrid @gabbyquinteros". 


Οι φίλες της στο twitter είναι οι «συνάδελφοι» πορνοστάρ Vicky Vette, Miss Hybrid και Gabby Quinteros. Άλλωστε μερικά χέρια βοήθειας (ή μήπως στόματα βοήθειας) θα είναι σίγουρα χρήσιμα, αφού θα τις περιμένει πολλή δουλειά. Με το που ανακοίνωσε η Bobbi την πρόθεσή της οι φίλοι της στο Twitter εκτοξεύθηκαν από 5.114 σε 14.000! Και αυτή τη στιγμή οι follower της στο http://twitter.com/bobbieden αγγίζουν τους 90.000.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι το «δώρο» δεν μπαίνει σε πακέτο, οπότε όσοι το δικαιούνται (και πάντα εάν η Ολλανδία κερδίσει την Ισπανία) μάλλον θα πρέπει να βρουν τρόπο να ταξιδέψουν στην Ολλανδία… για μια π*π*.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου